Tävlingar för dig med gamla mopeder

Har du möjligtvis en gammal moped som står i något förråd och samlar damm? Varför inte delta i en rolig tävling fullproppad med veteranmopeder? För dig som har ett intresse i gamla mopeder kan du få chansen att träffa mängder av likasinnade människor. Här i Sverige hålls det mängder av mindre och lättsamma tävlingar för dig med en veteranmoped. Kraven är inte många. Du behöver ha en moped som är äldre än 1980, som är väl ljuddämpad och inget fusk med motorcross-däck. Känner du dig träffad kan du faktiskt vara med i årets race. En rolig tävling som hålls då och då är Backtagartävlingen i Eskilstuna. Här träffas mängder av moppenördar som vill tävla mot varandra.

Tävlingen går i stort ut på att ta sig först upp på en brant backe – med din risiga gamla moped. Även om du inte vill delta i själva racet är du välkommen att titta på, samt att visa upp din veteranmoped. Hela upplägget är trevligt och det bjuds på grillad korv. Många kommer till tävlingar som denna bara för att heja på och få en chans att se riktigt fina veteranmopeder.

Motorsport är väldigt omtyckt här i Sverige och just därför anordnas det många mindre tävlingar runt om i landet. Med en snabb sökning på nätet kan du smidigt få upp träffar på tävlingar som hålls i din närhet. Om du inte känner dig manad att dyka upp på några tävlingar kan du roa dig med motorsport direkt på nätet.

Betting på tävlingar inom motorsport

Även om du inte själv vill köra motorcross i tävlingar, kan du uppleva denna fartfyllda sport på nätet. Många casinon online erbjuder betting. Då kan du alltså satsa pengar på en viss förare och ha chansen att vinna pengar. Som vanligt när det kommer till betting gäller det att vara lite insatt för att ha en bra vinstchans. Om du intresserar dig lite för motorsport kommer du snabbt lära dig det väsentliga.

Tävlingar med gamla veteranmotorcyklar kan du delta i